Arrangementen


Paasbrunch op 1e paasdag – zondag 1 april  van 11.00 tot 14.30

(volwassenen 24,50 p.p – kinderen vanaf 4 tot 11 jaar 12,50 p.p -kinderen tot 3 jaar gratis)

Onze brunch buffet bestaat uit:

2 soorten soepen, luxe vleeswaren en kaas, luxe broodjes, huisgemaakt Quiche, Indische hapjes “bapao, pasteitjes”, Surinaamse roti, mini kroketjes, luxe ei gerechten, huis gerookte zalm, aardappel salade, pasta salade, carpaccio, vitello tonatto, thee, koffie, diverse fruit sappen, melk, chocomelk, yoghurt drankjes, diverse fruit sappen, vers fruit, cheesecake, spekkoek, appeltaart en brownies.

*cappuccino en espresso zit niet in het arrangement en bij gebruik word een toeslag van 0,50 berekend.

 

Deksels presenteert Indische avond op 1e paasdag – zondag 1 april vanaf 17.00 uur  & live muziek

(volwassenen 28,50 p.p – kinderen vanaf 4 tot 11 jaar 12,50 p.p -kinderen tot 3 jaar gratis)

Houdt u ook zo van Indonesische eten? Want onze keuken heeft immers Indonesische roots .

Wij koken zondag 1 april uitgebreid een Indonesische rijsttafel.

Vooraf zijn er  kleine Indonesische hapjes ( lemper, risolles, loempia, bapao, soepje) met ambacht gemaakt en daarna kun kiezen u de diverse Indonesische gerechten zoals, Ajam opor, smoor kip, rendang, ajam paniki, bebek betut, sambal goreng tahoe tempé, sate babi, sate ajam, roetjak, gado gado, Indonesische foe yong hai, oera, ikan makreel, sambal goreng vis, boemboe bali en nog vele andere gerechten.

Hierna serveren wij een kopje koffie of thee met Indische gestoomde cake of spekkoek

 

Reserveer op tijd en laat u zintuigen verassen door onze Indonesische keuken.

reserveren kan via reserveer@dekselshoogeveen.nl of bel 0528 -262788 (wo t/m zondag vanaf 15.00 uur)

 

 

2e paasdag maandag 2 april – Deksels Diner vanaf 16.00 uur

3 gangen *keuze menu 34,50 )

vanaf 16.00 uur diner

(2e paasdag *15% vroeg boek voordeel op het *keuze menu, eten tussen 16-18)
(*Bij deze voordeel actie kan men alleen reserveren tot 16.00 uur)

reserveren kan via reserveer@dekselshoogeveen.nl of bel 0528 -262788 (wo t/m zondag vanaf 15.00 uur)

 

                                                                                           Keuze menu:

 

Voorgerechten

Carpaccio / oude kaas / rucola / mosterddragonsaus / zongedroogde tomaat

BBQ kip / pindasaus / zoet zuur groenten / kroepoek / ei

Maiskoekjes / spinaziekokossaus/ui/tempura

Gerookte Makreel / biet / gember/zoete aardappel

Bloemkool soep / Turkse worst /zeekraal/paprika

Hoofdgerechten

Rundersteak met een peperroomsaus

Varkenshaas en botermalse spareribs met soja sesam saus

Vangst van de dag

Eendenborst filet met een rode wijn saus

Proeverij Indische gerecht – redang ,kipsaté ,ajam opor en telor, sajoer groenten, kroepoek

Surinaamse roti met tofu, ei en ui in krokant tempura beslag.

Nagerecht

Hoogeveens bijenkorfje

Brownies, chocolade mousse en witte chocolade roomijs

Cheescake, bloedsinaasappelsorbet en sinaasappel yuzu